Language / Taal  
 

Nieuwsbericht

Diverse exclusieve optredens
Vorige maand heeft de band een aantal interessante concerten gegeven:

2 december 2010, RollingStone hoofdkantoren in New York:
Notbroken, As I Am, Home, interview: RollingStone.com

2 december 2010, Apple iTunes Store New York:
De opname van het concert in de Apple iTunes Store verschijnt ergens in de komende maanden op iTunes. Het is nog onbekend of deze ook in Nederland te koop zal zijn.

14 december 2010, Jimmy Kimmel Live:
As I Am: YouTube
Notbroken: YouTube
Better Days: ABC Music Lounge


Notbroken
Toen op 8 oktober 2010 bekend werd dat Notbroken de nieuwe single (en dus de opvolger van Home) zou worden, hebben diverse radio stations in de Verenigde Staten het nummer toegevoegd aan hun playlist. Een officiële release in Engeland stond gepland voor 8 november 2010, tijdens de UK tour, maar dit is erg stilletjes voorbij gegaan. Wel is een week daarvoor de video clip opgenomen in Los Angeles.

Waarschijnlijk heeft Warner Bros om marketing-technische redenen besloten de single pas na de feestdagen uit te brengen en gisteren was het dan toch eindelijk zover met de online première van de video clip. De release van de single in de VS staat nu officieel gepland op 15 januari 2011.

Bekijk de video clip hier: Vimeo

Voor een uitgebreide beschrijving en de songtekst van het nummer kun je hier klikken: GooGooFans.com


Tour
Op dit moment is er één tour officieel bekend gemaakt en die vindt van begin februari 2011 tot begin maart 2011 plaats in Canada.
De band heeft het afgelopen jaar regelmatig gezegd dat voor 2011 in ieder geval Australië en Japan op de planning staan, en natuurlijk meer concerten in de VS. Ook een echte Europese tour (niet alleen het Verenigd Koninkrijk en Ierland dus) zit er mogelijk dit jaar al aan te komen. We houden jullie uiteraard op de hoogte.
Geplaatst op Thursday 06 January 2011 door Ronnie